Opening vrijdag 30 oktober – Gaat niet door

Helaas hebben we, door de toename in coronabesmettingen in Nederland en door afzegging van wethouder en kinderburgemeester , moeten besluiten om de opening naar een andere datum te verplaatsen. Een nieuwe datum volgt.

We zijn hard aan het klussen in de klas en de spullen voor de inrichting druppelen binnen. In de week van de herfstvakantie zullen wij de laatste hand leggen aan de aankleding van het lokaal en dan is het eindelijk zover, de opening van de klas! Wij kijken er nu al naar uit.

De kinderburgemeester en de wethouder onderwijs en zorg zullen de klas officieel openen. Tot onze spijt kunnen wij, in verband met Covid-19, niet groots uitpakken en is de opening alleen voor genodigden, maar we zullen zeker verslag doen en er een bericht van laten plaatsen in de media.

Via onderstaande link kun je de uitnodiging en het persbericht inzien.