Doneren

Wat geweldig dat u Stichting Duco wilt steunen!

Stichting Duco is voor haar werk afhankelijk van inkomsten uit de AWBZ of via PGB.  Dit is niet voldoende om de stichting draaiende te houden en een duurzame basis te bieden voor onze kinderen.
Uw gift is voor ons dus zeer waardevol. Wilt u als particulier of met uw bedrijf iets doen voor onze kinderen? Dat kan!

U kunt ons financieel steunen door uw donatie over te maken naar bankrekeningnummer NL65 RABO 0355 9998 46 t.n.v. Stichting Duco Samen naar School te Utrecht, ovv donatie.

Stichting Duco is door de belastingdienst erkend als een algemeen nut beoogde instelling, ANBI. Met deze erkenning zijn giften aan Stichting Duco aftrekbaar voor donateurs  (zowel voor inkomsten- of vennootschapsbelasting).

Wilt u ons (in natura) sponsoren met uw bedrijf? Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Stuur dan een e-mail naar info@stichtingduco.nl, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Met dank aan: